Львівські патрульні терміново доставили до лікарні чоловіка, у якого був відрізаний палець

Екіпаж патрульних у складі Андрія Пушкара та Дениса Драгініча їхали вулицею Городоцькою, коли до них звернувся наляканий водій зустрічного автомобіля Opel.

“У мого пасажира відірваний палець, допоможіть швидше дістатися лікарні” — ці слова почули патрульні від водія і одразу сказали пересісти обом службове авто.

Чоловіки повідомили, що їм потрібно до лікарні на вулиці Огієнка. Попереду було чимале ускладнення руху. Оскільки йшла мова про здоров’я людини, зволікати було ніколи.

Поліцейські увімкнули проблискові маячки синього та червоного кольорів, сирену і через гучномовець закликали дати спецтранспорту дорогу. Довелося їхати зустрічною смугою, і ми вдячні усім водіям, які поступалися .

Дорогою патрульні заспокоювали потерпілого. Чоловік стогнав від болю й потребував невідкладної допомоги. Завдяки патрульним уже за 5 хвилин він був в медичному закладі.

Сьогодні цей чоловік звернувся з вдячністю до поліцейських. Ми бажаємо йому швидкого одужання, а патрульним вдячні за службу.

Закликаємо водіїв та пішоходів, при наближенні спецтранспорту з увімкненими спецсигналами, негайно надавати дорогу, адже від цього може залежати чиєсь життя.