Патрульні Волині зупинили водія, який втретє протягом року сів за кермо напідпитку

Патрульні зупинили водія, який втретє протягом року сів за кермо напідпитку

Патрульні зупинили водія, який втретє протягом року сів за кермо напідпиткуСьогодні вночі екіпаж патрульних поліцейських зупинив автомобіль Mercedes-Benz E-Class на іноземній реєстрації, за порушення правил дорожнього руху, що на вулиці Вороніхіна у місті Луцьк.Під час спілкування з 25-річним водієм інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: запах алкоголю з порожнини рота, виражене тремтіння пальців рук, поведінка, що не відповідає обстановці. Керманич пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці. Результат показав 1, 60 проміле, що більш ніж у 8 разів перевищує допустиму норму.Крім цього, під час перевірки патрульні виявили, що водій вже протягом року двічі притягувався до адміністративної відповідальності за керування у нетверезому стані та позбавлений судом права керування транспортними засобами.На чоловіка охоронці порядку склали адміністративний протокол за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, та винесли постанову за ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП.У випадку, якщо керманич втретє за рік керував транспортним засобом у нетверезому стані, передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу в 40 800 гривень та позбавлення права керування на 10 років.#патрульнаполіція#ПорядокЦеТи#volynpatrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Волинської області Вівторок, 17 березня 2020 р.

Сьогодні вночі екіпаж патрульних поліцейських зупинив автомобіль Mercedes-Benz E-Class на іноземній реєстрації, за порушення правил дорожнього руху, що на вулиці Вороніхіна у місті Луцьк.

Під час спілкування з 25-річним водієм інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння, а саме: запах алкоголю з порожнини рота, виражене тремтіння пальців рук, поведінка, що не відповідає обстановці.
Керманич пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці. Результат показав 1, 60 проміле, що більш ніж у 8 разів перевищує допустиму норму.

Крім цього, під час перевірки патрульні виявили, що водій вже протягом року двічі притягувався до адміністративної відповідальності за керування у нетверезому стані та позбавлений судом права керування транспортними засобами.

На чоловіка охоронці порядку склали адміністративний протокол за ч.3 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП, та винесли постанову за ст.126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП.

У випадку, якщо керманич втретє за рік керував транспортним засобом у нетверезому стані, передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу в 40 800 гривень та позбавлення права керування на 10 років.