Патрульні Львова допомогли двом чоловікам вибратися з охопленої полум’ям квартири

Патрульні Львова допомогли двом чоловікам вибратися з охопленої полум’ям квартири

Патрульні Львова допомогли двом чоловікам вибратися з охопленої полум’ям квартири“Стався вибух у квартирі на вулиці Городоцькій, зараз там пожежа”, — таке повідомлення сьогодні, близько 7-ї години ранку, надійшло на “102”.Екіпаж патрульних в складі Тараса Фрусенка та Максима Котелевцева першими прибули на місце події, негайно викликали пожежників та швидку допомогу.Попри те, що і далі існувала загроза вибухів, а з даху падали уламки, патрульні не чекаючи служб порятунку, увійшли до будинку і розпочали евакуацію. На останньому поверсі сусіди намагалися виламати двері квартири, у якій пролунав вибух. Вони повідомили, що там все ще є люди. Тарас Фрусенко негайно взявся допомагати відчиняти двері й нарешті спільні зусилля дали результат — замкнених людей вдалося визволити.Поліцейські допомогли двом чоловікам з опіками і в шоковому стані покинути охоплене полум‘ям приміщення. На щастя, більше в помешканні нікого не було. За лічені хвилини прибула бригади ДСНС та медики. Розуміючи, що часу обмаль, поліцейські спільно з вогнеборцями продовжили евакуацію мешканців будинку. З двох під’їздів вивели на свіже повітря приблизно 60 людей, серед яких були й діти та люди похилого віку, яких виносили на руках. Потерпілих чоловіків шпиталізували Пожежу загасили. Жертв вдалось уникнути завдяки спільним зусиллям громади і поліції. Причини вибуху встановлюють.Дякуємо поліцейським Патрульна поліція Львівської області за службу!

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 17 березня 2020 р.

“Стався вибух у квартирі на вулиці Городоцькій, зараз там пожежа”, — таке повідомлення сьогодні, близько 7-ї години ранку, надійшло на “102”.

Екіпаж патрульних в складі Тараса Фрусенка та Максима Котелевцева першими прибули на місце події, негайно викликали пожежників та швидку допомогу.

Попри те, що і далі існувала загроза вибухів, а з даху падали уламки, патрульні не чекаючи служб порятунку, увійшли до будинку і розпочали евакуацію. На останньому поверсі сусіди намагалися виламати двері квартири, у якій пролунав вибух. Вони повідомили, що там все ще є люди. Тарас Фрусенко негайно взявся допомагати відчиняти двері й нарешті спільні зусилля дали результат — замкнених людей вдалося визволити.

Поліцейські допомогли двом чоловікам з опіками і в шоковому стані покинути охоплене полум‘ям приміщення. На щастя, більше в помешканні нікого не було.

За лічені хвилини прибула бригади ДСНС та медики. Розуміючи, що часу обмаль, поліцейські спільно з вогнеборцями продовжили евакуацію мешканців будинку. З двох під’їздів вивели на свіже повітря приблизно 60 людей, серед яких були й діти та люди похилого віку, яких виносили на руках.

Потерпілих чоловіків шпиталізували Пожежу загасили. Жертв вдалось уникнути завдяки спільним зусиллям громади і поліції. Причини вибуху встановлюють.