Заради нових підписників чоловік пробігся по даху поліцейського автомобіля, але утекти від патрульних не зміг

Заради нових підписників чоловік пробігся по даху поліцейського автомобіля, але утекти від патрульних не змігУчора, близько 16-ї години, на вулиці Інститутській, що в Печерському районі, по патрульному автомобілю пробігся чоловік. Утікаючи від інспекторів, він послизнувся й впав. Його відразу затримали патрульні. Затриманий перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Спочатку порушник пояснював свій вчинок тим, що побився об заклад з друзями, але згодом повідомив, що зробив це, щоб привернути уваги до свого каналу в соціальній мережі. Думаючи, що за такий вчинок йому загрожує тільки штраф, він вирішив, що це буде вигідніше ніж традиційна реклама.На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для кваліфікації його дій та з'ясування усіх обставин такого вчинку. За зухвалий та необдуманий вчинок, відповідно попередньої кваліфікації слідчих, юнаку загрожує покарання згідно ст. 296 (Хуліганство) КК України, що карається штрафом від 8500 до 17000 гривень або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.⠀Застерігаємо молодь від необдуманих протиправних вчинків. Поважайте одне одного, будьте відповідальними та законослухняними.Порядок – це ти!Відео: https://youtu.be/rl_ZXO5IAU8#Kyivpatrol_Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Четвер, 12 березня 2020 р.

Учора, близько 16-ї години, на вулиці Інститутській, що в Печерському районі, по патрульному автомобілю пробігся чоловік. Утікаючи від інспекторів, він послизнувся й впав. Його відразу затримали патрульні.

Затриманий перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Спочатку порушник пояснював свій вчинок тим, що побився об заклад з друзями, але згодом повідомив, що зробив це, щоб привернути уваги до свого каналу в соціальній мережі. Думаючи, що за такий вчинок йому загрожує тільки штраф, він вирішив, що це буде вигідніше ніж традиційна реклама.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для кваліфікації його дій та з’ясування усіх обставин такого вчинку.

За зухвалий та необдуманий вчинок, відповідно попередньої кваліфікації слідчих, юнаку загрожує покарання згідно ст. 296 (Хуліганство) КК України, що карається штрафом від 8500 до 17000 гривень або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 5 років.

Застерігаємо молодь від необдуманих протиправних вчинків. Поважайте одне одного, будьте відповідальними та законослухняними.