Патрульні Києва знайшли 3-річного хлопчика, який зник з дитячого садочка

“Зник мій син, допоможіть, будь ласка” — саме таке повідомлення надійшло на службу 102 вчора, близько 18-ї години.

До поліції звернувся батько 3-річного хлопчика, який розповів, що з території одного з дитячих садочків Оболонського району зник його син. Батьки разом із вихователькою закладу спочатку намагалися знати дитину самостійно, але пошуки не давали результатів. Тож, згорьовані батьки попросили допомоги у патрульних.

На місці виклику, батько показав фотографію дитини та описав одяг хлопчика. Аби чимшвидше знайти дитину, отримана інформація була передана всім екіпажам патрульної поліції. Під час відпрацювання прилеглої території, поблизу одного з торговельних центрів, інспектори звернули увагу на розгубленого хлопчика, схожого за описом, що блукав вулицею.

Патрульним вдалося встановити контакт з юним мандрівником, поліцейські заспокоїли малого та пообіцяли відвести до тата з мамою. Хлопчика передали батькам, а про подію повідомили інспекторів з ювенальної превенції.

Патрульна поліція звертається до містян, у разі якщо ви виявили дитину, яка знаходиться без супроводу дорослих або в небезпеці – не будьте байдужими, повідомляйте про це на службу 102.