Столичні патрульні по гарячих слідах затримали чоловіка, який, ймовірно, скоїв грабіж

Вчора, близько 21-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про грабунок на вулиці Композитора Лятошинського. Потерпіла розповіла поліцейським, що невідомий чоловік біля будинку вихопив сумку з її особистими речами, документами та грошовими коштами.

Жінка описала одяг, зовнішній вигляд ймовірного правопорушника та вказала його напрямок руху.

Відпрацьовуючи отриману інформацію, на одній з прилеглих вулиць, інспектори виявили чоловіка, схожого за описом, що надала заявниця.

Під час поверхневої перевірки патрульні виявили у 33-річного чоловіка 2 мобільних телефони, кілька зарядних пристроїв та USB-флеш-накопичувачі. Пояснити походження виявлено громадян не зміг, а зрозумівши, що йому не уникнути відповідальності, намагався втекти. Але був швидко затриманий патрульними.

Згодом, чоловік показав поліцейським місце, куди він викинув сумку з документами та інші речі заявниці.

Окрім того, інспектори з’ясували, що громадянин переховується від органів досудового розслідування та перебуває в активному розшуку за вчинення аналогічного кримінального правопорушення.

На місце події патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям громадянина.