Півгодини вистачило патрульним Дніпра затримати по гарячих слідах ймовірних грабіжників

Невідомі розбили вікно автомобіля Toyota Prado, заволоділи документами, значною сумою грошей та поїхали на автомобілі Volkswagen Polo у невідомому напрямку. Так повідомлення надійшло спецлінії 102 15 лютого, близько 14-ї години.

Патрульні негайно оголосили по місту план “Перехват”. У ході оперативно-розшукових дій поліцейські з’ясували, що транспортний засіб, ймовірно причетний до вчинення злочину, рухається вбік житлового масиву Північний та змінив номерні знаки. На вулиці Іларіонівській патрульні виявили його і зупинили. В автомобілі перебувало двоє чоловіків. Один із них намагався втекти, втім, його затримали.

Під час поверхневої перевірки у одного з затриманих виявили в кишені викрадену суму грошей, а в салоні транспортного засобу — 3 комплекти автомобільних номерів. Заявник упізнав в затриманих тих, хто вдерся до його автомобіля.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Новокодацького відділку поліції. Зловмисників затримано в порядку ст.208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) ККУ.