Сумські патрульні супроводили до лікарні авто з дівчинкою, яка потребувала негайної допомоги лікарів

"Ми вчинили так, як вчинив би будь-хто. Адже немає нічого важливішого за життя та здоров’я дітей", — говорить поліцейський роти ТОР Ігор Ілляшенко.Звичайна зміна сумських патрульних. Близько 20-ї години, на вулиці Іллінській, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) розглядали справу про адмінправопорушення за порушення ПДР. Як раптом біля патрульних зупинився автомобіль, водій якого звернувся до них за допомогою. "Хлопці, допоможіть швидко доїхати до лікарні. Дитину веземо в реанімацію", — прозвучали слова чоловіка, після яких не було ані хвилини зволікання.Ввімкнувши спецсигнали та проблискові маячки, патрульні супроводили автівку до дитячої лікарні за лічені хвилини. У медичному закладі на дитину з батьками вже чекали лікарі та відразу ж почали надавати необхідну допомогу.Наразі з дівчинкою все добре, вона перебуває вдома.Дякуємо свідомим учасникам дорожнього руху за те, що вчасно реагували та із розумінням надавали перевагу в русі службовому автомобілю. Дякуємо патрульним Артуру Тарапаті та Ігорю Ілляшенку за гідне виконання службових обов’язків. Служити та захищати!Патрульна поліція Сумської області

Опубліковано Патрульна поліція України Пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

“Ми вчинили так, як вчинив би будь-хто. Адже немає нічого важливішого за життя та здоров’я дітей”, — говорить поліцейський роти ТОР Ігор Ілляшенко.

Звичайна зміна сумських патрульних. Близько 20-ї години, на вулиці Іллінській, інспектори роти тактико-оперативного реагування (ТОР) розглядали справу про адмінправопорушення за порушення ПДР. Як раптом біля патрульних зупинився автомобіль, водій якого звернувся до них за допомогою. “Хлопці, допоможіть швидко доїхати до лікарні. Дитину веземо в реанімацію”, — прозвучали слова чоловіка, після яких не було ані хвилини зволікання.

Ввімкнувши спецсигнали та проблискові маячки, патрульні супроводили автівку до дитячої лікарні за лічені хвилини. У медичному закладі на дитину з батьками вже чекали лікарі та відразу ж почали надавати необхідну допомогу.

Наразі з дівчинкою все добре, вона перебуває вдома.

Дякуємо свідомим учасникам дорожнього руху за те, що вчасно реагували та із розумінням надавали перевагу в русі службовому автомобілю.

Дякуємо патрульним Артуру Тарапаті та Ігорю Ілляшенку за гідне виконання службових обов’язків.

Служити та захищати!