Вчасний виклик патрульних запобіг ймовірній трагедії у Києві

Вчасний виклик патрульних запобіг ймовірній трагедії "Моя сусідка тривалий час не виходить на зв'язок, двері не відчиняє. Можливо, їй стало зле. Допоможіть, будь ласка" — таке повідомлення нещодавно надійшло на службу 102, близько 22-ї години вечора.До патрульних звернулася мешканка одного з багатоквартирних будинків на вулиці Академіка Доброхотова та повідомила, що її літня сусідка не відповідає на дзвінки, двері не відчиняє й має проблеми зі здоров’ям. Зважаючи на те, що жінці часто стає зле й вона втрачає свідомість, її родичі залишили ключ від квартири сусідці, але цього разу вони були зачинені з середини.Патрульні знайшли онуку літньої жінки, але на жаль, та знаходилась в іншій області. З її дозволу, зважаючи на те, що можливо громадянка потребувала негайної медичної допомоги патрульні вирішили здійснити аварійне відкриття дверей, паралельно викликавши рятувальників та карету швидкої медичної допомоги.Спільними зусиллями патрульних та рятувальників двері вдалось відчинили. У квартирі виявили напівпритомну жінку. Після надання екстреної медичної допомоги, жінку шпиталізували до лікарні.Кожному із нас потрібна любов та увага близьких. Більше всіх, цього потребують люди похилого віку, особливо ті, які живуть на самоті. Ми всі заклопотані роботою, навчанням чи побутом. Але з поміж купи справ, виділіть декілька хвилин аби зателефонувати близьким, можливо, саме в цей момент вони потребують допомоги.Відео: https://youtu.be/zc-0hLy2BSM#Kyivpatrol_Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Середа, 12 лютого 2020 р.

“Моя сусідка тривалий час не виходить на зв’язок, двері не відчиняє. Можливо, їй стало зле. Допоможіть, будь ласка” — таке повідомлення нещодавно надійшло на службу 102, близько 22-ї години вечора.

До патрульних звернулася мешканка одного з багатоквартирних будинків на вулиці Академіка Доброхотова та повідомила, що її літня сусідка не відповідає на дзвінки, двері не відчиняє й має проблеми зі здоров’ям. Зважаючи на те, що жінці часто стає зле й вона втрачає свідомість, її родичі залишили ключ від квартири сусідці, але цього разу вони були зачинені з середини.

Патрульні знайшли онуку літньої жінки, але на жаль, та знаходилась в іншій області. З її дозволу, зважаючи на те, що можливо громадянка потребувала негайної медичної допомоги патрульні вирішили здійснити аварійне відкриття дверей, паралельно викликавши рятувальників та карету швидкої медичної допомоги.

Спільними зусиллями патрульних та рятувальників двері вдалось відчинили. У квартирі виявили напівпритомну жінку. Після надання екстреної медичної допомоги, жінку шпиталізували до лікарні.

Кожному із нас потрібна любов та увага близьких. Більше всіх, цього потребують люди похилого віку, особливо ті, які живуть на самоті. Ми всі заклопотані роботою, навчанням чи побутом. Але з поміж купи справ, виділіть декілька хвилин аби зателефонувати близьким, можливо, саме в цей момент вони потребують допомоги.