Херсонські патрульні врятували з пожежі подружжя, яке навіть не підозрювало, що їхній будинок палає

Херсонські патрульні врятували з пожежі подружжя, яке навіть не підозрювало, що їхній будинок палає

Херсонські патрульні врятували з пожежі подружжя, яке навіть не підозрювало, що їхній будинок палаєЕкіпаж патрульних Антон Вихристенко та Григорій Пастух помітили полум’я на даху приватного будинку. Це сталося вчора, близько 22-ї години. Поліцейські негайно кинулися на місце, щоб допомогти.Виявилося, що в оселі перебували 80-річний чоловік та його дружина. Вони вже відпочивали і навіть не здогадувались, що їхній дім палає.Інспектори вивели подружжя з будинку та викликали рятувальників. На допомогу також зійшлося чимало сусідів.Вогонь загасили і внаслідок пригоди ніхто не постраждав.Подружжя подякувало патрульним за пильність та допомогу.Щодня і щоночі ми на варті вашої безпеки! Служимо та захищаємо!

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 11 лютого 2020 р.

Екіпаж патрульних Антон Вихристенко та Григорій Пастух помітили полум’я на даху приватного будинку. Це сталося вчора, близько 22-ї години. Поліцейські негайно кинулися на місце, щоб допомогти.

Виявилося, що в оселі перебували 80-річний чоловік та його дружина. Вони вже відпочивали і навіть не здогадувались, що їхній дім палає.

Інспектори вивели подружжя з будинку та викликали рятувальників. На допомогу також зійшлося чимало сусідів.

Вогонь загасили і внаслідок пригоди ніхто не постраждав.

Подружжя подякувало патрульним за пильність та допомогу.

Щодня і щоночі ми на варті вашої безпеки! Служимо та захищаємо!