Столичні патрульні оперативно затримали чоловіка, який, погрожуючи фізичною силою, заволодів мобільним телефоном дитини

Вчора, близько 16-ї години, на службу 102 зателефонувала стурбована жінка та розповіла, що невідомий чоловік, погрожуючи застосування фізичної сили, поблизу школи, заволодів мобільним телефоном її сина та зник.

Хлопчик був сильно наляканий та розповів дорослим про те, що сталося лише через 30 хвилин після події. Попри це, дитина змогла пригадати одяг чоловіка, що допомогло патрульним швидко розшукати ймовірного правопорушника.

Відпрацьовуючи виклик, поліцейські звернули увагу на чоловіка, схожого за орієнтуванням. Останній різко змінив напрямок руху та намагався втекти, але був затриманий патрульними.

Під час поверхневої перевірки у 36-річного чоловіка інспектори виявили навушники, ймовірно, від мобільного телефону заявника та чек з ломбарду. У закладному документі було вказані модель та марка мобільного телефону, яка збігалася з тим, що заволоділи.

Зі слів затриманого, він забрав, а пізніше продав пристрій аби придбати наркотичні речовини.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманого.