Львівські патрульні надали домедичну допомогу чоловікові з ножовим пораненням живота та виявили ймовірного нападника

Львівські патрульні надали домедичну допомогу чоловікові з ножовим пораненням живота та виявили ймовірного нападника

Львівські патрульні надали домедичну допомогу чоловікові з ножовим пораненням живота та виявили ймовірного нападникаПро пораненого чоловіка, який сидить на лавці біля будинку на вулиці Гашека, поліції повідомив перехожий. На виклик прибув екіпаж патрульних Надія Рудько та Ярослав Жукна.Інспектори не знали чого їм очікувати, адже потерпілий не орієнтувався чи поранення глибоке. Швидко оцінивши ситуацію, патрульні почали надавати йому домедичну допомогу. Чоловік втрачав свідомість і практично не міг розмовляти. Поліцейські встановили, що поранення ножем йому нанесла знайома особа. Лікарі, оглянувши потерпілого, підтвердили, що поранення ножове і проникаюче. Чоловіка шпиталізували.Патрульні ж встановили особу, яка могла завдати тілесних ушкоджень чоловікові, а також виявили кухонний ніж, яким, імовірно, його й поранили.Зазначимо, що це вже вдруге за місяць цей екіпаж патрульних допомагає громадянам у скрутній ситуації. Перший випадок був 14 січня, коли вони надавали допомогу чоловікові з ознаками інсульту. Детальніше про це читайте тут: https://bit.ly/2tfVAh7 .Дякуємо патрульним Надії Рудько та Ярославу Жуку за відмінну роботу!Служити та захищати!

Опубліковано Патрульна поліція України Пʼятниця, 31 січня 2020 р.

Про пораненого чоловіка, який сидить на лавці біля будинку на вулиці Гашека, поліції повідомив перехожий. На виклик прибув екіпаж патрульних Надія Рудько та Ярослав Жукна.

Інспектори не знали чого їм очікувати, адже потерпілий не орієнтувався чи поранення глибоке. Швидко оцінивши ситуацію, патрульні почали надавати йому домедичну допомогу.

Чоловік втрачав свідомість і практично не міг розмовляти. Поліцейські встановили, що поранення ножем йому нанесла знайома особа.

Лікарі, оглянувши потерпілого, підтвердили, що поранення ножове і проникаюче. Чоловіка шпиталізували.

Патрульні ж встановили особу, яка могла завдати тілесних ушкоджень чоловікові, а також виявили кухонний ніж, яким, імовірно, його й поранили.

Зазначимо, що це вже вдруге за місяць цей екіпаж патрульних допомагає громадянам у скрутній ситуації. Перший випадок був 14 січня, коли вони надавали допомогу чоловікові з ознаками інсульту. Детальніше про це читайте тут: https://bit.ly/2tfVAh7 .

Дякуємо патрульним Надії Рудько та Ярославу Жуку за відмінну роботу!

Служити та захищати!