Харківські патрульні рятували з пожежі жінку, яка не могла самостійно вийти з помешкання

Відео з пожежі в приватному секторі у Харкові, допомога постраждалим. Лейтенант поліції Джесюк Руслан на руках виніс з будинку жінку, яка не могла самостійно вийти, й цим врятував її. Патрульні допомагали лікарям приводили до тями власника помешкання, який знепритомнів просто посеред вулиці.Служба в поліції — це 24/7 на захисті громадян. Це про небезпеку й часто ризик для свого життя. Але це про допомогу тим, хто її потребує, і дотримання найважливіших слів присяги — “вірно служити українському народові”. Патрульна поліція України. Ми завжди поруч!

Опубліковано Патрульна поліція України Четвер, 30 січня 2020 р.

Густий чорний дим піднімається в небо зі сторони приватного сектора у Харкові — це помітив екіпаж патрульних й негайно попрямував туди.

Пожежа в одному з дворів. Полум’я охопило гараж, у якому були паливно-мастильні матеріали та автомобіль. Вогонь поширювався дуже швидко й ось-ось міг перекинутися на житловий будинок.

На місці патрульні зустріли господаря. Чоловік у розпачі повідомив, що в будинку лишилася його донька, яка через свою інвалідність не може самостійно покинути житло.

Поліцейські негайно викликали викликали швидку допомогу та взялись евакуйовувати мешканців.

22-річну жінку патрульний виніс із задимленого помешкання на руках. Її посадили до службового авто й заспокоїли.

Тим часом зле стало самому власнику будинку. Чоловік почав втрачати свідомість та пульс. Лікарі надали йому невідкладну допомогу й привели до тями.

Рятувальники локалізували полум’я. Завдяки злагодженим діям усіх служб, усі залишилися живі й сам будинок вцілів.

Дякуємо патрульним Роману Мірошніченку, Руслану Джесюку та Анастасії М’якоткіній, які оперативно відреагували на ситуацію, за лічені хвилини були на місці події й надавали допомогу.