У патрульній поліції Харківської області новий керівник

Сьогодні нову очільницю управління патрульної поліції представив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Нею стала 31-річна старший лейтенант поліції Альона Стрижак.

Альона приєдналася до лав патрульної поліції у 2015 році. Несла службу в Дніпрі. Починала з патрулювання на лінії, потім обіймала посаду командира роти, а згодом і командира батальйону. З жовтня 2018 року Альона Стрижак працювала у Хмельницькому, де була заступником начальника управління – начальником відділу чергової служби управління патрульної поліції. Цю посаду вона обіймала донині.

“У своїй роботі Альона неодноразово доводила, що є справжнім професіоналом, показала свої лідерські здібності. Це командир, яка завжди буде разом з вами, і дослухається до кожного підлеглого. Вона вимоглива, але завжди включиться у будь-яку проблему й готова до спілкування”, – розповів Олексій Білошицький.

Новопризначений керівник подякувала за довіру: “Для мене це дуже відповідально. Основні завдання, які ми будемо ставити перед собою, це рівень довіри населення, співпраця й комунікація з громадянами, комунікація між підрозділами, а також забезпечення безпеки дорожнього руху й публічної безпеки на території обслуговування. Сподіваюся, що наша співпраця буде виключно позитивною для колективу, управління й регіону”.

Вітаємо Альону Стрижак на новій посаді. Успіхів і досягнень у роботі!