Столичні патрульні повернули батькам маленького мандрівника

Учора, близько 16-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про зникнення дитини на проспекті Петра Григоренка. Схвильована жінка розповіла патрульним, що забрала онука зі школи, вони сіли відпочивати на лавочці, хлопчик гуляв поруч, а потім зник.

Бабуся разом з матір’ю намагалися самостійно знайти дитину, але всі спроби відшукати хлопчика були марними. Тож, звернулися за допомогою до поліції.

В радіоефірі всі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування щодо зниклої дитини. Інспектори оперативно перевірили декілька адрес, куди міг піти хлопчик, опитали перехожих, але все було даремно.

В процесі обстеження прилеглих районів, на одній із вулиць, поліцейські помітили хлопчика, схожого за описом, що надала заявниця. Маленький мандрівник розповів інспекторам, що гуляв і не помітив, як далеко відійшов від бабусі, а потім не міг самостійно знайти дорогу назад.

Патрульні повернули хлопчика батькам. З дорослими поліцейські провели змістовну профілактичну бесіду, а про подію повідомили інспектора з ювенальної превенції.