У Києві чоловік краденою карткою розрахувався в магазині та оплатив за проїзд у транспорті: ймовірного зловмисника затримали патрульні

Днями на службу 102 надійшло повідомлення про крадіжку в одному з торговельних центрів Голосіївського району. Заявниця розповіла патрульним, що випадково залишила сумочку без нагляду, в якій були її особисті речі, грошові кошти та банківські картки.

Поліцейські за допомогою камер відеоспостереження оперативно встановили перебіг подій та зовнішній вигляд особи, яка, ймовірно, заволоділа чужими речами.

На жаль, заявниця не одразу зрозуміла, що у неї банківська картка з безконтактним способом оплати, а тому не заблокувала її. Зловмисник встигнув зробити покупки у продуктовому магазині та навіть проїхатися на метро. Інспектори покроково слідували за діями громадянином, і після того, як він черговий раз намагався зробити покупку, у цей раз хотів придбати телефон, його виявили та затримали.

Під час поверхневої перевірки у 26-річного громадянина інспектори виявили різні речі, які він встиг придбати за допомогою чужою банківської картки, а також речі заявниці, що були у її сумочці.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події та надання правової кваліфікації діям затриманого.