Врятоване життя: у телефонній розмові патрульний з Маріуполя відмовив знайомого вистрибнути з вікна

Патрульний врятував життя знайомого, перебуваючи на вихідному

У телефонній розмові патрульний відмовив знайомого вистрибнути з вікнаВчора ввечері патрульному, Федору Хавалджі, що знаходився на вихідному, зателефонував знайомий. Чоловік перебував в збудженому стані та повідомив нашому колезі, що збирається вистрибнути з вікна. Чоловік пояснив, що має невирішені матеріальні труднощі та вже написав прощальну записку. У свою чергу попросив колегу направити екіпаж поліції.Патрульний почав заспокоювати чоловіка, пообіцяв, що за кілька хвилин екіпаж приїде до нього додому та попіклується про нього. Врешті Федору вдалося заспокоїти знайомого та вмовити не коїти непоправного. Патрульні, що прибули на виклик, поспілкувалися з чоловікам та передали його медикам.

Опубліковано Патрульна Поліція Донецької області Пʼятниця, 10 січня 2020 р.

Вчора ввечері патрульному Федору Хавалджі, що перебував на вихідному, зателефонував знайомий.

Чоловік перебував в збудженому стані та повідомив, що збирається вистрибнути з вікна. Він пояснив, що має невирішені матеріальні труднощі, та вже написав прощальну записку. У свою чергу попросив патрульного направити до нього екіпаж поліції.

Федір почав заспокоювати чоловіка, пообіцяв, що за кілька хвилин екіпаж приїде до нього додому та попіклується про нього. Врешті поліцейському вдалося заспокоїти знайомого та вмовити не робити непоправного.

Патрульні, що прибули на виклик, поспілкувалися з чоловіком та передали його медикам.