Столичні патрульні оперативно знайшли та повернули рідним юну мандрівницю, яка перебувала у сусідньому місті

Сьогодні, близько опівночі, патрульним надійшло повідомлення про зникнення дитини у Подільському районі. За допомогою до поліції звернулася матір 15-річної дівчинки, яка розповіла інспекторам, що її донька після конфлікту з молодшою сестрою пішла з дому близько 11-ї години дня та до цього часу не повернулася. Згорьована матір, попри хвилювання, змогла детально описали одяг та зовнішній вигляд дівчинки. Також, жінка надала фотографію доньки.

В радіоефірі всі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування щодо зниклої дитини та розпочали її пошуки.

Завдяки оперативним та злагодженим діям, патрульним швидко вдалося знайти знайомих дівчинки. Потім, за допомогою поліцейських баз інспектори встановили їхнє місцеперебування. Зв’язавшись у телефонному режимі з батьками знайомих зниклої дівчинки, поліцейські встановили, що юна втікачка перебуває в них вдома.

Патрульні виявили дівчинку у сусідньому місті. Поліцейські відібрали пояснення у громадян та передали дитину батькам. Інспектори провели з ними змістовну профілактичну бесіду та застерегли дівчинку від необдуманих вчинків. На щастя, дитина не стала жертвою правопорушення і все закінчилося добре. Також, про подію патрульні повідомили інспекторів з ювенальної превенції.