Львівські патрульні супроводили вагітну з переймами до пологового будинку

Патрульні завжди поруч

Лише добрі новини. Патрульні супроводили вагітну з переймами до пологового Бувають дні, коли недоречно писати про кримінальні події і сьогодні один з таких. Напередодні, близько 10 годин ранку до патрульних 2 батальйону Назара Бурмехи та Іванни Железняк на 6 кілометрі автодороги Західний обхід міста Львова підбіг схвильований водій. Він розповів, що в салоні його автомобіля вагітна дружину у якої почалися перейми. Подружжя прямувало в пологовий на вулиці Мечникова. Чоловік виїхав за межі Львова аби оминути затори, однак і там рух був ускладнений. Поліцейські ні на мить не зволікаючи вирішили супроводити їх до лікарні. Увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольорів і звукову сирену, поліцейські через гучномовець зверталися до водіїв та пішоходів аби ті надавали дорогу. Невдовзі жінка була в пологовому. Сім’я подякувала поліцейським і ми теж дякуємо патрульним за службу! #ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #lvivpolice

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Середа, 25 грудня 2019 р.

На 6 кілометрі автодороги Західний обхід до патрульних підбіг схвильований чоловік, який попросив допомоги. У його авто перебувала вагітна дружина у якої почалися перейми.

Подружжя прямувало в пологовий на вулиці Мечникова. Чоловік виїхав за межі Львова аби оминути затори, однак і там рух був ускладнений.

Поліцейські негайно взялися супроводжувати їхнє авто до лікарні. Увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольорів і звукову сирену, поліцейські через гучномовець зверталися до водіїв та пішоходів аби ті надавали дорогу.

Невдовзі жінка була в пологовому.

Сім’я подякувала поліцейським Назарові Бурмехі та Іванні Железняк. Ми теж дякуємо патрульним за службу.