У Луцьку патрульні затримали п’яного водія, який грубо порушував ПДР та влаштував погоню

Патрульні затримали водія, який грубо порушував Правила дорожнього руху та знаходився в стані сп’яніння

Патрульні затримали водія, який грубо порушував Правила дорожнього руху та знаходився в стані сп’яніння Луцьк, близько 6 години ранку, екіпажі патрулюють вулиці міста, один із них помічає, як автомобіль Mercedes Benz E-ckass здійснює поворот праворуч з вулиці Ковельської на вулицю Набережну, при цьому перетинає подвійну суцільну лінію дорожньої горизонтальної розмітки.Екіпаж увімкнув проблискові маячки синього та червоного кольору та спеціальний звуковий сигнал для зупинки транспортного засобу, однак водій ігнорував закону вимогу поліцейських та продовжив рух.23-річний водій на великій швидкості рухався вулицями Луцька, неодноразово грубо порушуючи Правила дорожнього руху, чим наражав себе та інших учасників руху на небезпеку. Однак, професійними діями інспекторів автомобіль було зупинено, шляхом блокування. Водія відсторонено від керування. Результат огляду на стан сп’яніння – 2.07 проміле, що у 10 раз перевищує допустиму норму.На водія складено відповідні адміністративні матеріали: ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП, ч. 1 ст. 126 (керування особою, яка не має при собі відповідних документів) КУпАП, ст. 122–2 (невиконання вимоги про зупинку) КУпАП та протокол затримання. #патрульнаполіція #ПорядокЦеТи #volynpatrolpolice

Опубліковано Патрульна поліція Волинської області Субота, 21 грудня 2019 р.

Близько 6-ї години ранку один з екіпажів патрульної поліції помітив, як автомобіль Mercedes здійснює поворот праворуч з вулиці Ковельської на вулицю Набережну, при цьому перетинає подвійну суцільну лінію дорожньої горизонтальної розмітки.

23-річний водій ігнорував вимогу поліцейських про зупинку та продовжував рух на великій швидкості вулицями Луцька, неодноразово грубо порушуючи ПДР, чим наражав себе та інших учасників руху на небезпеку.

Врешті автомобіль було зупинено шляхом блокування. Водія відсторонено від керування. Результат огляду на стан сп’яніння – 2,07 проміле, що у 10 разыв перевищує допустиму норму.

На водія склали відповідні адміністративні матеріали: ст. 130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП, ч. 1 ст. 126 (керування особою, яка не має при собі відповідних документів) КУпАП, ст. 122–2 (невиконання вимоги про зупинку) КУпАП та протокол затримання.