Нетверезого водія, який скоїв наїзд на дорожній знак, виявили столичні патрульні

Сьогодні, близько 2-ї години ночі на службу 102 надійшло повідомлення про ДТП на проспекті Степана Бандери.

Патрульні виявили кермувальника автомобіля Seat, який скоїв наїзд на дорожній знак “Пішохідний перехід”. Спілкуючись з водієм, патрульні помітили в останнього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські запропонували водію пройти огляд на стан сп’яніння, на який він погодився. Результат — 1, 60 проміле, що перевищує дозволений рівень у 8 разів.

За попередньою інформацією, автопригода трапилася внаслідок того, що 29-річний керманич з явними ознаками алкогольного сп’яніння, не дотримався безпечної швидкості та не впорався з керуванням, внаслідок чого й здійснив наїзд на дорожній знак.

На водія патрульні склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

На щастя, цього разу обійшлося без травмованих. Хоча, наслідки цієї автопригоди могли б бути трагічними, якби на місці дорожнього знаку опинився пішохід.

Ми сподіваємося, що висновки з цієї історії зробить не лише керманич автомобіля Seat, а й інші водії, адже керування транспортними засобами в стані сп’яніння не тільки несе за собою адміністративну відповідальність, але й може призвести до трагічних наслідків.