Командири батальйонів і рот пройшли навчання з основ лідерства

Насичений лекційний курс, посилені заняття з тактики й практичні відпрацювання — такими були два тижні навчання для 18 командирів батальйонів і рот патрульної поліції

Тренінг з основ лідерства пройшли поліцейські з управлінь патрульної поліції Харківської, Закарпатської, Миколаївської, Дніпропетровської, Чернігівської, Вінницької, Черкаської, Полтавської, Житомирської, Запорізької, Сумської, Донецької, Львівської, Херсонської областей.

Заняття проводили українські інструктори — Максим Демчик, Дмитро Савицький, Руслан Петренко та Євген Зборовський, які раніше пройшли спеціальну підготовку під наставництвом канадських колег. Це офіцери-практики, які несуть службу в лавах патрульної поліції від початку створення підрозділу, і є командирами батальйонів і рот в управлінні патрульної поліції Києва.

Сесії були присвячені лідерству, реагуванню на надзвичайні події, ролі керівника та його відповідальності, гендерній рівності, роботі з медіа, подоланню стресу, роботі з конфліктами, взаємодії поліції з громадою та управлінню ризиками.

На посилених заняттях з тактики командири вдосконалювали свої знання й вміння з тактичної підготовки, медицини та самооборони.

Сьогодні у столиці відбулося вручення сертифікатів про успішне завершення курсу.

Патрульних привітав начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков Позывной Маршал: “Такі курси важливі, щоб ви ще більше працювали над собою і вдосконалювалися, були вмотивованими офіцерами й розвивали саму ідею патрульної поліції. Дуже багато працівників, які починали свою службу в патрульній поліції, зараз служать на керівних посадах в інших підрозділах поліції. У вас також це в перспективі. Розвивайтеся, вчіться новому й на власному прикладі показуйте, яким має бути справжній лідер”.

Бажаємо успіхів і нових досягнень у подальшій роботі. З новими силами й знаннями рухаємося далі.