Відбувся запуск поліцейської станції патрульної поліції з обслуговування курорту Буковель та села Поляниця

Вперше про спокій та безпеку громадян у цій місцевості дбатимуть патрульні.

Вони вже готові забезпечувати публічну безпеку і порядок, протидіяти злочинності, реагувати на правопорушення та допомагати усім, хто цього потребує.

Оголосив про запуск поліцейської станції перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

“Принцип діяльності патрульної поліції — превентивний, і основа нашої діяльності — це реалізація принципу поліція та громада. Один з аспектів цього принципу полягає в тому, що патрульний поліцейський має перебувати там, де громадяни потребують нашої підтримки, допомоги, де ми можемо спілкуватися з громадянами й спільно з ними вирішувати ті чи інші проблеми.

Курорт Буковель відвідує понад 1,5 мільйонів туристів, значна частина яких проживає у населеному пункті Поляниця. Там, де є така велика кількість громадян, має бути й поліцейський, який буде надавати допомогу громадянам.

Тому Національною поліцією та Департаментом патрульної поліції було прийнято рішення про відкриття тут поліцейської станції”, — зазначив Олексій Білошицький.

Службу у новоствореному відділі нестимуть 18 патрульних. Щозміни на патрулювання заступатиме два екіпажі поліцейських, ще двоє патрульних нестимуть службу на станції.

Відкриття цієї станції стане можливістю надавати наші поліцейські послуги ще краще.