На Київщині за напад на патрульного затримано жительку Одещини

Учора ввечері, на автодорозі Київ-Одеса, поліцейські зупинили автомобіль Opel за порушення ПДР: керманич їхав з однією увімкненою фарою. Водій на місці усунув несправність та після перевірки документів міг рушати далі.

Під час спілкування з водієм з автівки вийшли чоловік та жінка, які перебували в нетверезому стані. Вони поводилися агресивно, нецензурно висловлювались на працівників поліції й порушували громадський порядок. На зауваження інспекторів не реагували.

На допомогу було викликано екіпаж поліцейських зі взводу тактико-оперативного реагування.

Пасажир автівки продовжував поводитися агресивно й не хотів залишати проїжджу частину. Аби вберегти громадянина від лиха — його намагались відтягнути від дороги.
У цей час жінка вдарила ногою в голову одного з патрульних.

30-річну жінку затримали відповідно до законодавства України. Згодом, тест на алкогольне сп’яніння показав у неї позитивний результат.

Громадянка зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, їй загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. А чоловік, за якого вона “заступилась” отримав адміністративний протокол за злісну непокору законній вимозі поліцейського та дві постанови за порушення.

Патрульного оглянули лікарі. Діагноз: забій м’яких тканин обличчя та поверхнева травма голови.