Завдяки пильності небайдужого громадянина столичні патрульні виявили осіб зі значною кількістю, ймовірно, наркотичних речовин

Так, учора, близько 4-ї години ранку патрульним надійшов виклик від небайдужого містянина, який повідомив, що на вулиці Івана Федорова невідомий чоловік та жінка щось шукають поблизу будинку та фотографують. У заявника виникла підозра, що останні розповсюджують наркотичні речовини, шляхом, так званих “закладок”, тож одразу зателефонував на службу 102.

На місці події громадянин надав патрульним детальний опис зовнішнього вигляду осіб. Під час відпрацювання виклику, на вулиці Анрі Барбюса поліцейські виявили громадян, схожих за орієнтуванням.

Спілкуючись з інспекторами, останні поводили себе досить дивно, помітно нервували та весь час намагалися пришвидшити завершення розмови. Така поведінка здалася патрульним підозрілою і не дарма.

Під час поверхневої перевірки у 29-річного чоловіка патрульні виявили предмет, схожий на вогнепальну зброю з набоями до нього. Жодних дозвільних документів на вищезгадану річ громадянин при собі не мав. У сумочці ж 26-річної жінки інспектори виявили поліетиленовий пакет зі значною кількістю гранул, в середини котрих, ймовірно, знаходяться заборонені речовини. Пояснити походження виявленого громадяни так і не змогли.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин та правової кваліфікації дій затриманих, а також встановлення походження виявлених предметів та речовин.

Також, неподалік громадян інспектори виявили їхній автомобіль. В ході поверхневої перевірки якого також виявили велику кількість, ймовірно, наркотичних речовин.