Львівські патрульні допомогли жінці з 2-річною дитиною терміново дістатися до лікарні

Львівські патрульні допомогли жінці з 2-річною дитиною терміново потрапити до лікарні

Львівські патрульні допомогли жінці з 2-річною дитиною терміново потрапити до лікарніІнспектори Тарас Пристай та Вікторія Герстман саме завершували оформлювати матеріали на порушника ПДР, коли до них підбігла жінка з дитиною на руках і попросила допомогти дістатися до лікарні. Зі слів жінки, її донька впала і не може поворухнути рукою. Дитина сильно плакала і скаржилась на біль. Розуміючи, що часу на зволікання немає, поліцейські негайно посадили маму з дитиною до службового авто, увімкнули проблискові маячки, сирену і через гучномовець попереджали усіх водіїв аби ті надавали дорогу спецтранспорту.Патрульна Вікторія заспокоювала маленьку Аню: "Зараз усе буде добре. Не плач, дівчинко. Заради такої принцеси зараз сюди і тато приїде, а мама купить те, що захочеш". За лічені хвилини дитина була у медзакладі, де їй надали кваліфіковану допомогу.Уже ввечері того ж дня мама Ані в соцмережах написала допис зі словами вдячності патрульним.Пишаємося нашими поліцейськими й дякуємо за їхню чуйність та небайдужість!

Опубліковано Патрульна поліція України Вівторок, 3 грудня 2019 р.

Інспектори Тарас Пристай та Вікторія Герстман саме завершували оформлювати матеріали на порушника ПДР, коли до них підбігла жінка з дитиною на руках і попросила допомогти дістатися до лікарні. Зі слів жінки, її донька впала і не може поворухнути рукою. Дитина сильно плакала і скаржилась на біль. Розуміючи, що часу на зволікання немає, поліцейські негайно посадили маму з дитиною до службового авто, увімкнули проблискові маячки, сирену і через гучномовець попереджали усіх водіїв аби ті надавали дорогу спецтранспорту.

Патрульна Вікторія заспокоювала маленьку Аню: “Зараз усе буде добре. Не плач, дівчинко. Заради такої принцеси зараз сюди і тато приїде, а мама купить те, що захочеш”. За лічені хвилини дитина була у медзакладі, де їй надали кваліфіковану допомогу.

Уже ввечері того ж дня мама Ані в соцмережах написала допис зі словами вдячності патрульним.

Пишаємося нашими поліцейськими й дякуємо за їхню чуйність та небайдужість!