Патрульних поліцейських Східного регіону відзначили за професіоналізм і досягнення на службі

Сьогодні у Полтаві зібралися представники 8 підрозділів патрульної поліції Східного регіону.

Поліцейські урочисто вишикувалися на Театральній площі міста. Представники Сумської, Харківської, Дніпропетровської, Луганської, Полтавської областей, а також Кривого Рогу, Кременчука, Краматорська та Слов’янська у приємному очікуванні перед нагородженням.

Кожен з цих патрульних неодноразово довів свою вірність присязі поліцейського. Вони рятують людські життя, без вагань ризикуючи власними, затримують небезпечних злочинців, допомагають людям вирішити складні життєві ситуації.

За вагомий внесок у справу боротьби зі злочинністю та високий професіоналізм начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков вручив подяки та цінні подарунки 41 патрульному поліцейському.

“Сьогодні перед нами стоять патрульні, у кожного з яких за плечима свої героїчні вчинки. Я дякую кожному з вас за гідну службу на захисті нашої держави. Саморозвитку, самовдосконалення і витримки вам. Бережіть себе, повертайтеся додому, до своїх сімей, цілими і неушкодженими”, — звернувся до присутніх Євгеній Жуков.

Разом з тим патрульним Східного регіону оновили автопарк та передали новенькі, укомплектовані й підготовлені до патрулювання службові авто Skoda Rapid. Сьогодні автомобілі роз’їдуться по своїх регіонах.

Наснаги й успіхів у роботі, колеги. Рухаємось вперед!