У Хмельницькому патрульні спільно із громадською організацією провели флешмоб “Діти попереджають”

Сьогодні, патрульні спільно із активістами громадської організації та вихованцями ЗОШ №13 в рамках другого етапу Тижня безпеки дорожнього руху провели флешмоб “Діти попереджають”.

Мета заходу — привернути увагу водіїв на безпеку дорожнього руху та найчастіші порушення правил дорожнього руху, що призводять до настання ДТП.

Організатори заходу разом із дітками спілкувались із водіями та роздавали їм листівки з текстом: “Керуєш із мобільним у руці — очікуй аварію в кінці”, “Якщо вам не личить траур — навчіть дитину пристібатись”, “Голова, руки, ноги, спина — на чому ти готовий зекономити, мотоциклісте?”

Крім цього, діти стояли на тротуарі із плакатами з надписами та мотивували водіїв, що проїздили повз, у жодному разі не порушувати ПДР. Таким чином організатори флешмобу намагались достукатись до свідомості водіїв та переконати їх неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

Патрульні переконані, що аналогічні заходи допоможуть зменшити рівень травматизму на дорогах міста та області та допоможуть зрозуміти водіям, що життя носить найвищу цінність.