Abu-Dhabi national pro jiu-jitsu championship – Ukraine: патрульні здобули два золота

Учора в столиці відбувся міжнародний рейтинговий чемпіонат “Abu-Dhabi national pro jiu-jitsu championship – Ukraine”. Цей турнір є частиною Світового рейтингу AJP та Світової професійної кваліфікаційної серії Абу-Дабі та прийняв понад 700 учасників з 13 країн світу.

В змаганнях взяла участь і команда патрульної поліції, двоє представників якої вибороли золоті медалі.

Один з переможців – 33-річний Артем Кащук, який служить в управлінні патрульної поліції у місті Києві на посаді командира роти. Він виборов золото в категорії до 85 кг та довів, що навіть за короткий період, а патрульний займається цим бойовим мистецтвом з 2017 року, можна досягти високих результатів, якщо наполегливо працювати і, не дивлячись на складнощі, йти до своєї мети.

Ще одне золото в скарбничку перемог нашої команди виборов співробітник Департаменту патрульної поліції – Роман Фургалець, старший інспектор відділу тактичної підготовки управління організації діяльності стройових підрозділів ДПП. Роман посів перше місце в категорії до 77 кг. Він займається цим видом бойового мистецтва з 2016 року.

Патрульні тренуються під наставництвом тренера команди патрульної поліції – Олександра Костенка, майстра спорту України мiжнародного класу, який є також діючим співробітником патрульної поліції.

В загальному командному заліку команда патрульної поліції “Patrol Police Jiu-jitsu Team” посіла III місце з понад 20 команд.

Вітаємо усіх учасників нашої команди з III місцем, а також Артема й Романа – з золотом в індивідуальному заліку.