Патрульні затримали ймовірного винуватця ДТП за участі 9 автомобілів, який намагався утекти

Учора ввечері, патрульні отримали інформацію про ДТП на вулиці Сім’ї Сосніних. Прибувши на місце події, поліцейські виявили ДТП за участі 9 автомобілів, та дізнались, що ймовірний винуватець зіткнення, утік з місця події.

Патрульні, обстежуючи прилеглу територію, оперативно розшукали та затримали водія, який утікав дворами будинків. В чоловіка інспектори виявили явні ознаки сп’яніння.

За попередньою інформацією, кермувальник Honda CR-V здійснив зіткнення з автомобілем Skoda Octavia (водій якого звернувся за допомогою до медиків) та намагався утекти з місця події, спочатку на автомобілі (в результаті чого здійснив зіткнення ще з 7 припаркованими автомобілями: Opel Kadet, ЗАЗ, КІА Ceed, Hundai Elantra, ЗАЗ Lanos, Hundai Tucson, Peugeot 307), а потім, коли автомобіль перестав їхати, продовжив утікати пішки.

Під час поверхневої перевірки автомобіля Honda CR-V інспектори виявили у ньому пакетик з невідомою речовиною зеленого кольору, імовірно, наркотичного походження.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин щодо ДТП та походження виявленої речовини.