У Києві патрульні відговорили чоловіка від стрибка з 9 поверху

Патрульні відговорили чоловіка від стрибка з 9 поверхуПатрульним надійшов виклик, про невідомого чоловіка, який сидить на вікні 9 поверху та має на меті стрибнути. Прибувши на місце події інспектори побачили, як громадянин сидить на вікні та готується до стрибка. Чоловік перебував у схвильованому стані та не давав змоги поліцейським до нього підійти ближче, щоразу повідомляв, що стрибне, якщо інспектори зроблять ще хоча б один крок в його бік.Поліцейські розуміли, що непомітно до нього не підійти, а навіть підійшовши і схопивши, буде дуже важко його зняти, якщо він буде чинити опір. Патрульні викликали на місце подія медиків та рятувальників, які підняли до вікна драбину. Чоловік відмовився нею скористатись та почав ще більш агресивно себе поводити та негативно реагував на всі спроби, коли нею хтось намагався до нього піднятись, будь-то медики, рятувальники чи поліцейські.Після 3-х годин спілкування, патрульним Максиму Олійнику, Миколі Задоріжному та Олегу Коношуку вдалось заспокоїти чоловіка та вмовити спуститись по драбині на землю. Все-таки важно переоцінити силу слова в подібних ситуаціях, адже не дарма кажуть, що до кожного серця є свій золотий ключик.Відео: https://youtu.be/tkq4uAIwYC4#Kyivpatrol_________Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Четвер, 7 листопада 2019 р.

Патрульним надійшов виклик, про невідомого чоловіка, який сидить на вікні 9 поверху та має на меті стрибнути. Прибувши на місце події інспектори побачили, як громадянин сидить на вікні та готується до стрибка. Чоловік перебував у схвильованому стані та не давав змоги поліцейським до нього підійти ближче, щоразу повідомляв, що стрибне, якщо інспектори зроблять ще хоча б один крок в його бік.

Поліцейські розуміли, що непомітно до нього не підійти, а навіть підійшовши і схопивши, буде дуже важко його зняти, якщо він буде чинити опір. Патрульні викликали на місце подія медиків та рятувальників, які підняли до вікна драбину. Чоловік відмовився нею скористатись та почав ще більш агресивно себе поводити та негативно реагував на всі спроби, коли нею хтось намагався до нього піднятись, будь-то медики, рятувальники чи поліцейські.

Після 3 годин спілкування, патрульним Максиму Олійнику, Миколі Задоріжному та Олегу Коношуку вдалось заспокоїти чоловіка та вмовити спуститись по драбині на землю. Все-таки важно переоцінити силу слова в подібних ситуаціях, адже не дарма кажуть, що до кожного серця є свій золотий ключик.