Патрульні затримали чоловіка, який, ймовірно, причетний до підпалу авто у Рівному

Опівночі патрульним надійшов виклик від рятувальників – “Пожежа. На вулиці Євгена Коновальця горить автомобіль”.

Коли патрульні прибули на місце події, виявили бригаду ДСНС, яка займалась гасінням автомобіля Lexus, там же перебував власник транспортного засобу.

Після завершення гасіння рятувальниками при огляді автомобіля патрульні виявили очевидний факт підпалу, адже загоряння відбулось з двох сторін: а саме моторного відділу і багажника, де знаходиться газовий клапан, а також на місці події були виявлені залишки паливо мастильних речовин.

Екіпаж патрульних спільно з поліцейськими Рівненського відділу оперативно, на вулиці Степовій, розшукали 33-річного чоловіка, який, ймовірно, причетний до підпалу. У нього згоріла частини штанів та була обпечена нога.

Його затримали у порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 ККУ (Умисне пошкодження майна шляхом підпалу).

Його госпіталізували до лікарні, де діагностували опік полум’ям обох рук, лівої ноги 1,2 ступеня, 10% поверхні тіла. Також, за зовнішніми ознаками він перебував у стані сп’яніння.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що транспортний засіб «Lexus» належить 32-річному рівнянину та був припаркований у дворі багатоповерхівки за місцем проживання.