Патрульні столиці допомогли жінці швидко довести дитину до медичного закладу

Патрульні допомогли жінці швидко довести дитину до медичного закладуНещодавно, під час патрулювання на вулиці Московська, інспектори помітили автомобіль Peugeot, який проїхав на заборонений сигнал світлофору. Патрульні зупинили водійку автомобіля і з'ясували, що в салоні перебуває дитина, яка себе дуже погано почуває, а тому жінка поспішає відвезти її до лікарні.Патрульні Ігор Бабенко та Сергій Рудик відразу запропонували жінці свою допомогу та супроводили її до медичного закладу, адже життя та здоров'я громадян — найвища цінність. Інспектори не тільки допомогли жінці швидко та безпечно дістатись пункту призначення, але й припаркуватись, адже в годину пік усі місця біля медичного закладу були зайняті.Ми завжди поруч та готові допомогти.Відео: https://youtu.be/Ev6DEifeFXQ#Kyivpatrol_________Бажаєте знати ще більше? Слідкуйте за нами у нашому telegram-каналі: https://t.me/kyivpatrol

Опубліковано Патрульна поліція Києва Четвер, 7 листопада 2019 р.

Нещодавно, під час патрулювання на вулиці Московська, інспектори помітили автомобіль Peugeot, який проїхав на заборонений сигнал світлофору. Патрульні зупинили водійку автомобіля і з’ясували, що в салоні перебуває дитина, яка себе дуже погано почуває, а тому жінка поспішає відвезти її до лікарні.

Патрульні Ігор Бабенко та Сергій Рудик відразу запропонували жінці свою допомогу та супроводили її до медичного закладу, адже життя та здоров’я громадян — найвища цінність. Інспектори не тільки допомогли жінці швидко та безпечно дістатись пункту призначення, але й припаркуватись, адже в годину пік усі місця біля медичного закладу були зайняті.

Ми завжди поруч та готові допомогти.