Патрульна поліцейська Оксана Рабош здобула перемогу на Чемпіонаті світу з гирьового спорту

Близько півтисячі учасників з 21 країни, шалена конкуренція та неабияка напруга серед спортсменів.

Оксана Рабош, інспектор відділу зв’язків з громадськістю, у гирьовому спорті з 13 років і має за плечима чимало досягнень та перемог. Тому не дивно, що цього року вона стала переможницею Чемпіонату України з цього виду спорту та пройшла відбір на світовий.

59 разів піднята гиря вагою 24 кілограми у жіночій естафеті та 91 раз у класиці – такий результат патрульної на Чемпіонаті світу, що й принесло їй перемогу. А ще долоні стерті до крові й неймовірні емоції від пережитого.

Перший норматив у гирьовому спорті Оксана виконала у 14 років, а з 2006 року вона постійний учасник районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних змагань з цього виду спорту, також є кандидатом в майстри спорту.

Окрім цього, Оксана учасник п’яти Чемпіонатів світу. У 2008 вона вже була Чемпіонкою Світу з гирьового спорту (Білорусь). А у 2007 та 2009 роках – виборола срібло на Чемпіонаті світу з гирьового спорту.

Також патрульна виконала норматив майстра спорту України з гирьового спорту серед жінок у 2009 році.

Та найголовнішим досягненням у житті Оксана вважає те, що є мамою двох чудових діток. А чоловік її підтримує та навіть допомагає під час тренувань.

Вітаємо з перемогою, Оксано! Щиро радіємо твоїм успіхам та бажаємо нових перемог!