Менше ніж 30 хвилин знадобилось столичним патрульним аби знайти автомобіль, водій якого вчинив ДТП та зник з місця автопригоди

Повідомлення про ДТП, на перехресті Дніпровського узвозу та вулиці Паркової, надійшло на службу 102 сьогодні близько 6-ї години ранку.

За попередньою інформацією, водій транспортного засобу Honda не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху та виїхав на смугу зустрічного транспорту. В результаті, допустив зіткнення з автомобілем Fiat, який рухався у зустрічному напрямку у своїй смузі. Після чого, замість того аби зупинитися, керманич продовжив рух.

За допомогою камер відеоспостереження патрульні встановили напрямок руху автомобілю, водій якого вчинив ДТП.

Під час відпрацювання виклику патрульні виявили автомобіль схожий за орієнтуванням, з ознаками механічних пошкоджень, на бульварі Дружби Народів, на території автозаправної станції.

Спілкуючись з водієм, інспектори помітили в останнього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Але від проходження огляду на стан сп’яніння, у встановленому законом порядку, громадянин відмовився у присутності двох свідків.

На водія патрульні винесли постанову за ч.1. ст. 126 (Керування транспортним засобом без водійського посвідчення) та склали протоколи за ч.3. ст.130 (Керування в стані сп’яніння), за ст.122-4 КУпАП (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст.124 (Вчинення ДТП без потерпілих) КУпАП.

Вкотре наголошуємо водіям, у разі причетності до дорожньо-транспортної пригоди кермувальник зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди, адже за залишення місця вчинення ДТП існує адміністративна відповідальність.