Столичні патрульні виявили у жінки велику кількість пакетиків з, ймовірно, наркотичною речовиною

Нещодавно, патрулюючи на вулиці Миколи Закревського, увагу інспекторів привернула жінка, яка себе дивно поводила. Громадянка вийшла з під’їзду будинку та постійно озиралась навкруги, а побачивши патрульних, почала ще більше нервувати та намагалась чимшвидше покинути поле зору поліцейських.

Така поведінка здалася патрульним підозрілою і вони вирішили зупинити жінку. Спілкуючись з громадянкою, поліцейські помітили у неї явні ознаки наркотичного сп’яніння, тому вирішили провести їй поверхневу перевірку, оскільки була висока ймовірність того, що у жінки є заборонені речовини. Так, дійсно, під час поверхневої перевірки інспектори виявили у жінки невідому порошкоподібну речовину, ймовірно, наркотичного походження.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин та надання правової кваліфікації діям затриманої.

Під час огляду жіночої сумочки співробітники слідчо-оперативної групи виявили в ній цілу коробку з поліетиленовими пакетиками із білою порошкоподібною речовиною, електронні ваги та мобільні телефони. Пояснити походження виявлено громадянка так і не змогла. Виявлену речовину поліцейські відправили на експертизу.