Столичний патрульний, під час свого вихідного дня, виявив та допоміг затримали ймовірних злочинців

2 листопада, близько 14-ї години, інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у місті Києві Сергій Багаліка на своєму вихідному дні перебував у закладі громадського харчування, як раптом почув, що хтось потребує допомоги.

Біля чоловічої вбиральні закладу зібралася адміністрація та інші клієнти, які хвилювалися, що чоловік, який туди зайшов, потребує допомоги, адже тривалий час не виходить та не відповідає.

Інспектор одразу попросив у адміністрації закладу драбину аби глянути через перегородку вбиральні та впевнитись, що чоловікові не стало зле, та, у разі потреби, надати йому домедичну допомогу.

Але поліцейський став очевидцем, як чоловік, що зачинився в туалеті, за допомогою шприца робив собі ін’єкцію. Побачивши патрульного, чоловік заметушився та швидко викинув шприц у смітник, після чого відчинив двері.

Інспектор одразу викликав на допомогу екіпаж колег, які перебували на службі. Оскільки була висока ймовірність того, що у смітнику знаходився шприц із залишками наркотиків.

Історія на цьому не завершилась. Поки патрульний очікував на своїх колег, помітив, що двоє чоловіків, які теж підійшли до місця події, поводяться знервовано. Громадяни просили відпустити чоловіка та всіляко виправдовували його вчинок. Патрульні, які прибули на виклик, провели їм поверхневу перевірку та виявили у них таблетки, заборонені у вільному обігу.

Також було встановлено, що усі троє чоловіків знайомі та приїхали до закладу одним автомобілем. Під час поверхневої перевірки транспортного засобу патрульні виявили, ймовірно, наркотичні речовини та пляшку з речовиною бурого кольору також, ймовірно, наркотичного походження.

Поліцейські затримали чоловіків та викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин.