Навички, які рятують життя: патрульні Києва надали чоловіку домедичну допомогу та зупинили кровотечу

https://www.facebook.com/kyivpatrol/videos/486531441904438/

Учора вночі, близько 5-ї ранку, службі 102 надійшов виклик про те, що на вулиці Новопольовій чоловік отримав тілесні ушкодження і потребує термінової допомоги.

Прибувши на місце події, інспектори побачили чоловіка, в якого була сильно порізана ліва рука. До приїзду патрульних небайдужа громадянка пакетом перемотала йому порізи, але це не зупинило повністю кровотечу.
Поліцейські викликали медиків та за допомогою джгута Есмарха перев’язали руку чоловіка, а на рану наклали медичну пов’язку. Кровотечу вдалось зупинити.

Потерпілий розповів, що разом із товаришем повертались вночі додому, але дорогою у них виник конфлікт з групою незнайомців. Під час словесної перепалки, один учасників наніс йому ножові поранення та втік в невідомому напрямку.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин та правової кваліфікації нападника.

Пам’ятайте, зупинити критичну кровотечу не складно, якщо знаєш правильний порядок дій. Ці важливі знання можуть врятувати не одне життя.