У Мукачеві запрацює окремий підрозділ патрульної поліції

Дотепер патрульні, які працювали в Мукачеві, заступали на зміну в Ужгороді, де базується управління патрульної поліції в Закарпатській області, й щодня додали кілька десятків кілометрів, щоб дістатися до місця патрулювання.

Але вже найближчим часом у Мукачеві запрацює окремий підрозділ патрульної поліції при управлінні патрульної поліції в Закарпатській області з обслуговування міста і трас міжнародного значення.

Про це сьогодні повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Він анонсував початок набору до патрульної поліції у Мукачево: “Щоб полегшити службу й зробити її більш ефективною, створити зручні умови роботи для поліцейських, оптимізувати роботу патрульних й збільшити концентрацію екіпажів патрульної поліції у місті, оголошуємо набір патрульних, які будуть нести службу у місті Мукачево”.

Олексій Білошицький подякував поліцейським, які щодня несуть службу й охороняють спокій і порядок на вулицях міста.

Нагадаємо, що теперішнє управління патрульної поліції у Закарпатській області, а найперша назва — міста Ужгорода та Мукачева — почало свою роботу ще 29 листопада 2015 року. Відтоді ми набирали обертів, удосконалювалися, а наша кількість збільшувалася.

Наразі до території обслуговування Закарпатських патрульних входять місто Чоп, відрізок траси М-06, дорожні станції “Нижні ворота” та “Велика Копаня”, відрізок траси М-24 до КПП “Тиса” разом з відрізком траси Н-09 до дорожньої станції “Велика Копаня”.