Херсонські патрульні за лічені хвилини затримали порушників, які, ймовірно, стріляли з авто

Херсонським шосе в Антонівці рухається автомобіль Mercedes-Benz без державних номерних знаків, з вікна якого невідомі стріляють з пістолета.

Такий виклик отримали патрульні сьогодні близько 15-ї години 2 серпня. Інспектори помітили вказаний транспортний засіб за кілька хвилин, однак водій вимогу про зупинку не виконав і пришвидшився.

Після нетривалих перегонів поліцейські наздогнали втікачів та зупинили. У салоні транспортного засобу перебували кілька чоловіків. Під час поверхневої перевірки в автомобілі охоронці порядку дійсно виявили пістолет, схожий на вогнепальну зброю.

У водія патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Той погодився проїхати до медичного заклад для проходження відповідного огляду. У разі позитивного результату інспектори складуть на 27-річного громадянина протокол за керування в нетверезому стані. Наразі ж патрульні склали на нього адмінматеріали за ст. 121 (Керування транспортним засобом без номерного знака) та ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) КУпАП.

Також на місці працювала слідчо-оперативна група Дніпровського відділення поліції. Виявлені предмети вилучили для проведення експертизи.