У Львові патрульні визволили цуценя із закритого на спеці автомобіля

Патрульні визволили цуценя зі закритого на спеці автомобіля

Патрульні визволили цуценя зі закритого на спеці автомобіляВчора, екіпаж патрульних 2-го батальйону отримав виклик на вулицю Насипну, де в одному з автомобілів, зі слів заявників, помирало від спеки цуценя. Інспектори прибули на місце та побачили групу людей, які стояли біля автомобіля Opel та намагалися його відчинити. Собака лежала в салоні, висолопивши язика, та вже не реагувала на голос людей. Інспектори перевірили автомобіль у всіх доступних базах, проте телефону власника там не було. Спільно з людьми, патрульні спробували відчинити вікно силою, щоб не завдати власнику матеріальних збитків, проте воно не піддавалося. Офіцери побачили, що тварина геть зневоднена та ледве дихає, тому прийняли рішення і розбили вікно автомобіля. Собака ледь рухався. Його винесли на повітря та дали води. За деякий час тварина оклигала. Згодом на місце події прибув власник автомобіля. Він не розумів що робиться та був розгубленим. Чоловік повідомив, що не передбачив, що собаці може стати погано за час його відсутності. Його запросили у відділ поліції, де на нього склали протокол за ст. 89 КУпАП (залишення тварин напризволяще). Справу буде розглядати суд.Управління патрульної поліції пишається інспекторами, які не вагалися в цій ситуації та швидко приймали всі необхідні рішення.Також дякуємо небайдужим громадянам, які побачили, що собака потребує допомоги та не пройшли повз.Водій даного автомобіля не був власником, а лише перевозив тварину. Патрульні встановили власника та викликали його. Тепер тварина в безпеці.#патрульнаполіція #lvivpolice

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Пʼятниця, 26 липня 2019 р.

Зачинений в авто на спеці собака майже не дихав. Лежав, висолопивши язика, і не навіть не реагував на людський голос.

Його помітили небайдужі львів’яни, які спершу самостійно намагалися визволити тварину з авто, а коли не змогли — викликали патрульних.

Власник авто довго не повертався, а в жодних базах, по яких патрульні перевірили транспортний засіб, не було його номера телефону.

Цуценя помирало від задухи й було зовсім зневоднене. Інспектори спробували відчинити вікно силою, щоб не завдати власнику матеріальних збитків, проте воно не піддавалося. Тоді, щоб визволити тварину, патрульні вирішили вибити вікно.

Собаку винесли на повітря, дали води й за деякий час він оклигав.

Невдовзі на місце прийшов власник авто. Чоловік повідомив, що не передбачив, що собаці може стати погано за час його відсутності. Надалі, у відділі поліції, на нього склали протокол за ст. 89 (Жорстоке поводження з тваринами) КУпАП. Справу буде розглядати суд.

Водій цього авто не був власником, а лише перевозив цуценя. Патрульні встановили власника та викликали його. Тепер собака в безпеці.