Патрульні Києва по гарячих слідах затримала ймовірного злочинця

https://www.facebook.com/kyivpatrol/videos/643148992837494/

Сьогодні, близько 1-ї ночі, на службу 102 зателефонувала заявниця та повідомила, що стала жертвою розбійного нападу. Жінка розповіла, що у дворі її будинку на вулиці Архипенка до неї підійшов невідомий чоловік та, погрожуючи ножем, відібрав у неї особисті речі й гроші. Потерпіла детально описала зовнішній вигляд нападника, та у чому він був одягнутий.

Усі вільні екіпажі патрульних почали обстежувати прилеглу територію та опитувати перехожих, чи не бачили вони схожої за описом людини.

Через півгодини на мобільний телефон заявниці надійшло смс-повідомлення, що хтось намагається зняти грошові кошти з її карти в банкоматі на проспекті Степана Бандери.

Оперативно прибувши на місце події, патрульні виявили неподалік банкомата чоловіка, який підходив під опис заявниці, але був інакше одягнений.

Патрульні помітили, що чоловік нервує та намагається заховати за спину свій пакет. Провівши поверхневу перевірку, інспектори виявили у нього відібрані у заявниці речі та грошові кошти. У пакеті лежав одяг, який описувала заявниця.

Патрульні затримали чоловіка та викликали на місце події слідчо-оперативну групу для встановлення усіх обставин та причетності особи до вчинення злочину.