У Дніпрі патрульні притягнули до відповідальності матір 2-річного хлопчика, який босоніж і з ножем у руках гуляв на вулиці

“Дитина ходить по проспекту Пушкіна з ножем в руках”, — про це патрульним повідомив небайдужий громадянин вечері 23 липня.

Інспектори одразу прибули на місце події й зустрілися з заявником. З ним був маленький босий хлопчик. Чоловік розповів, що малий ходив проспектом без дорослих, а в руках тримав ножа. Громадянин забрав у дитини ніж та викликав поліцію, аби знайти його батьків.

Поліцейські взяли малого до службового автомобіля, почали опитувати й встановили, де, ймовірно, проживає мати дитини. Її знайшли в одному з будинків на вулиці Надії Олексієнко.

Жінка мала ознаки алкогольного сп’яніння. Пояснила, що прийшла з дня народження, де її малюк — не знала. Охоронці порядку запросили матір з дитиною до Чечелівського відділку поліції та передали обох співробітникам ювенальної превенції.

Мати, яка наражала свого сина на небезпеку та залишила його без нагляду, отримала протокол за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьківських обов’язків).