Міні-плантацію, ймовірно, наркотичного зілля виявили вінницькі патрульні в іномарці

На проспекті Космонавтів за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Mercedes Vito. Трапилось це вчора, 23-го липня, близько 15-ї години.

За кермом іномарки перебував 43-річний чоловік, і він мав явні ознаки наркотичного сп’яніння. Крім того, спілкуючись з поліцейськими, водій весь час помітно нервував. І це зовсім не дивно, адже під час поверхневої перевірки автомобіля патрульні виявили в салоні чималу кількість насаджень зеленого кольору, зовні схожих на наркотичні.

В автівці, крім водія, знаходився ще 46-річний пасажир. Кермувальник пояснив, що вирощував рослини для самолікування, але оскільки дружина була проти, чоловік вирішив їх позбутись.

Охоронці порядку викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Водія ж доставили до медичного закладу для перевірки на стан наркотичного сп’яніння. Результати аналізів будуть за декілька днів. Якщо виявиться, що чоловік керував автомобілем під дією наркотичних речовин, на нього інспектори складуть протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).