Одеські патрульні поліцейські затримали “закладчика”

Сьогодні вдень, під час патрулювання на вулиці Героїв Крут, інспектори поліції звернули увагу на чоловіка, котрий підпадав під орієнтування по грабежу. Побачивши інспекторів поліції, чоловік змінив напрямок руху та прискорився й почав ховати щось у кишені шортів. На вимогу поліцейських зупинитися чоловік не реагував. Патрульні наздогнали та затримали його.

Під час проведення поверхневої перевірки в сумці було виявлено поліетиленовий пакет прозорого кольору, у якому знаходилась речовина зеленого кольору рослинного походження вагою 12,26 грама, два поліетиленових пакети з 5 згортками білого кольору, 1 поліетиленовий згорток з речовиною зеленого кольору рослинного походження, 1 паперовий згорток зроблений з однієї гривні, у якому знаходилась речовина зеленого кольору рослинного походження та ювелірні ваги. Сумарна вага виявлених речовин 28 грамів.

В телефоні 23-річного чоловіка були позначені місця “закладок”. Пізніше затриманий сам зізнався, що займається розповсюдженням наркотичних речовин з метою прибутку.

На місце події було викликано слідчих для з’ясування всіх подій.

В діях порушника вбачається кримінальна відповідальність за ст.307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).