Небайдужість 13-річного хлопчика допомогла врятувати життя

На підвіконні відкритого вікна багатоповерхівки плаче хлопчик та будь-якої миті може впасти – сьогодні такий виклик патрульні отримали від 13-річного хлопчика. Подія трапилася на вулиці Майбородського в Хмельницькому.

Хлопчина злякався, тому одразу почав телефонувати у поліцію. За лічені хвилини екіпаж патрульних прибув на місце події.

На місці події поліцейські встановили, що доки дитина спала, родич на якого батьки тимчасово залишили дитину вирішив сходити до магазину, а коли повернувся то 4-річний хлопчик стояв у відкритому вікні третього поверху багатоповерхівки. На щастя родич швидко повернувся та зняв малечу з підвіконня. Наразі з хлопчиком все добре.

Інформацію по виклику патрульні передали інспекторам ювенальної превенції.

Шкільні офіцери поліції дякують школяреві за проявлену громадянську позицію та пишаються, що учні дослухаються до порад, які вони чують на спільних уроках з патрульними.

Нагадаємо, проект “Шкільний офіцер поліції” працює в усіх містах, де є патрульна поліція. Головним завданням проекту є створення безпечного середовища у загальноосвітніх навчальних закладах, спілкування з дітками, виховання їх як відповідальних та свідомих громадян. Батькам та вчителям вдячність за виховання маленького громадянина із добрим серцем.