У Львові патрульний драбиною піднявся на 4 поверх, аби врятувати життя дідусеві

Патрульний драбиною піднявся на 4 поверх, аби врятувати життя дідусеві

У Львові патрульний драбиною піднявся на 4 поверх, аби врятувати життя дідусевіУчора екіпаж патрульних отримав виклик на вулицю Чернігівську. В одній з квартир перебував чоловік похилого віку, який впав та не міг самостійно піднятися.Інспектори викликали службу аварійного відкривання дверей, попередньо взявши дозвіл в родичів чоловіка, проте вони не змогли відчинити двері. Тоді патрульний Василь Тарнавський, спільно з інспектором ДСНС, за допомогою двох драбин заліз на балкон 4 поверху та відчинив двері бригаді швидкої медичної допомоги. Власник квартири лежав на землі та навіть не міг поворухнутися. Патрульний допоміг лікарям його підняти та покласти на ліжко для обстеження. Тепер чоловікові нічого не загрожує.Хочемо відзначити дії патрульного Василя Тарнавського, який ні секунди не вагався та здійснив цей підйом, щоб врятувати людину.

Опубліковано Патрульна поліція України Понеділок, 8 липня 2019 р.

Учора екіпаж патрульних отримав виклик на вулицю Чернігівську. В одній з квартир перебував чоловік похилого віку, який впав та не міг самостійно піднятися.

Інспектори викликали службу аварійного відкривання дверей, попередньо взявши дозвіл в родичів чоловіка, проте вони не змогли відчинити двері.

Тоді патрульний Василь Тарнавський, спільно з інспектором ДСНС, за допомогою двох драбин заліз на балкон 4 поверху та відчинив двері бригаді швидкої медичної допомоги.

Власник квартири лежав на землі та навіть не міг поворухнутися. Патрульний допоміг лікарям його підняти та покласти на ліжко для обстеження. Тепер чоловікові нічого не загрожує.

Хочемо відзначити дії патрульного Василя Тарнавського, який ні секунди не вагався та здійснив цей підйом, щоб врятувати людину.