Патрульні Кропивницького боролися із наслідками вчорашньої негоди

Результат негоди на дорозі

Чимало лиха наробила вчорашня негода на Кіровоградщині: повалені дерева, обірвані лінії електропередач, знеструмлені населені пункти.Шквальний вітер та злива застали поліцейських роти тактико-оперативного реагування (ТОР) дорогою до Кропивницького. Повертаючись з відрядження з охорони громадського порядку у місті Бобринці, на шляху у патрульних стали повалені дерева, які унеможливлювали нормальний рух транспорту. Небайдужість ТОРівців, згуртована робота та завзяття і всі перешкоди для руху водіїв зникли.Ніколи не залишайтеся байдужими і Ви! У разі потреби допомагайте ліквідовувати наслідки негоди. Але завжди пам’ятайте про правила безпеки та ні в якому разі не торкайтеся обірваних дротів за відсутності спеціаліста, який зможе їх знеструмити❗️#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Середа, 3 липня 2019 р.

Чимало лиха наробила вчорашня негода на Кіровоградщині: повалені дерева, обірвані лінії електропередач, знеструмлені населені пункти.

Шквальний вітер та злива застали поліцейських роти тактико-оперативного реагування (ТОР) дорогою до Кропивницького.

Повертаючись з відрядження з охорони громадського порядку у місті Бобринці, на шляху у патрульних стали повалені дерева, які унеможливлювали нормальний рух транспорту.

Небайдужість ТОРівців, згуртована робота та завзяття — і всі перешкоди для руху водіїв зникли.

Ніколи не залишайтеся байдужими і ви!

У разі потреби допомагайте ліквідовувати наслідки негоди. Але завжди пам’ятайте про правила безпеки та ні в якому разі не торкайтеся обірваних дротів за відсутності спеціаліста, який зможе їх знеструмити!