Столичні патрульні притягнули до адміністративної відповідальності водія, який проїхався пішохідним мостом

Сьогодні патрульні притягнули до адміністративної відповідальності водія Mercedes, який проїхався по пішохідному мосту (Деталі: https://t.me/kyivpatrol/212).

Нещодавно управління патрульної поліції у місті Києві направило 25-річному водію (рекомендованим листом) виклик, яким офіційно запросило його з’явитись до управління, щоб взяти участь у розгляді справи про адміністративне правопорушення, яке він вчинив.

Чоловік не з’явився у зазначений у виклику термін, а тому патрульні направили йому ще один лист у якому зазначили, що у разі його відсутності справа буде розглянута без його участі.

Водій, який неодноразово належним чином був повідомлений про час та місце розгляду справи про адміністративне правопорушення, так і не з’явився на її розгляд та не повідомив про причини своєї відсутності, заяв та клопотань від нього також не надходило.

Патрульні склали на громадянина постанову за вчинення ним одразу двох правопорушень — керування транспортним засобом будучи позбавленим такого права судом (ч.4 ст.126 КУпАП) та проїзд по пішохідному мосту (ч.1 ст.122 КУпАП).

Шановні водії, закликаємо вас не порушувати правила дорожнього руху та наголошуємо — кожний порушник буде нести відповідальність відповідно до чинного законодавства. Закон один для всіх і перед ним усі рівні.