Патрульні Києва затримали трьох осіб, які ймовірно причетні до пограбування дівчини

27 червня, близько 3-ї години, на службу 102 надійшов виклик про те, що на Чоколовському бульварі невідомі чоловіки, погрожуючи ножем, відібрали у дівчини сумочку.

Заявниця розповіла поліцейським, що вона наодинці пізно уночі поверталась додому і по дорозі до неї підійшли двоє невідомих осіб, в одного з яких в руках був ніж. Хлопці відібрали в неї сумку, в якій знаходились гроші та інші цінні речі, а також ключі та документи. Заволодівши майном нападники швидко утекли в невідомому напрямку.

Молода дівчина швидко отямилась від шоку і відразу викликала патрульних. Потерпіла детально запам’ятала зовнішній вигляд нападників і змогла детально описати інспекторам зовнішній вигляд чоловіків, які її пограбували. Патрульні передали інформацію про ймовірних злочинців колегам і розпочали обстеження прилеглої території.

За допомогою міських камер відеоспостереження поліцейські швидко встановили напрямок куди побігли нападники після пограбування дівчини та побачили, що вони сіли в автомобіль Daewoo Lanos. Інспектори відслідкували подальший рух цього автомобіля до самого місця його зупинки на вулиці Гарматна.

Прибувши у двір, де був припаркований автомобіль, патрульні побачили трьох осіб, схожих за описом заявниці, з морозивом в руках, які стояли поряд з автомобілем і голосно сміялись. Коли чоловіки побачили, що до них йдуть патрульні, вони спочатку захотіли утекти на автомобілі, а потім пішки, але патрульні їх оперативно затримали. Під час поверхневої перевірки автомобіля інспектори виявили велику кількість ймовірно крадених телефонів, банківських карток, паспортів, жіночих сумочок та інших речей, які не належали затриманим, у тому числі речі заявниці.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для подальшої правової кваліфікації дій затриманих, а також встановлення походження виявлених речей.